Stellingbouw voor particulieren en ondernemingen uit alle sectoren

AIS is de specialist in steigerbouw.
Wij hebben een jarenlange ervaring in de bouwsector, voeding, chemie, hoogspanning, renovatie, evenementen,…

Stelling nodig? Vraag nu gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

All-in-one stellingmontage

Een stelling zonder zorgen, dat is waar het bij AIS Steigerbouw om draait. Onze ervaren en opgeleide mensen zorgen voor het transport, de opbouw, de keuring en de demontage.

1. Transport

Een grote stelling neemt al gauw veel ruimte in. Maar geen paniek: onze vrachtwagens brengen uw stelling veilig ter plaatse. Over het transport hoeft u zich geen zorgen te maken.

2. Montage

Eens op de werf aangekomen, starten we met de opbouw van de stelling. Alles wordt volgens de regels van de kunst gemonteerd. Onze interne steigerinspecteur verzorgt aansluitend de keuring.

3. Demontage

Klus geklaard? Dan komen onze stellingbouwers opnieuw langs voor de demontage. Zo hoeft u uw handen niet vuil te maken. Handig, toch?

Realisaties stellingbouw

Waarom kiezen voor AIS Steigerbouw?

Levering inbegrepen

In onze all-in-one formule is uiteraard een levering inbegrepen. Wij zorgen dat al het materiaal tijdig ter plaatse is, waardoor u zelf geen vervoer hoeft te regelen of extra tijd moet vrijmaken.

Professionele montage

Geen tijd om zelf een stelling te monteren? Of heeft u onvoldoende kennis van zaken? Geen probleem: wij nemen de opbouw voor onze rekening. Zo bespaart u tijd en bent u zeker dat alles op een veilige manier gebeurt.

Demontage

Naast de levering en opbouw van de stelling zorgen wij ook voor de demontage. Alles wordt zorgvuldig uit elkaar gehaald en opnieuw naar ons magazijn gebracht. Zo simpel is het!

Topmateriaal

Bij AIS Steigerbouw is enkel het beste goed genoeg. Daarom kiezen wij voor materiaal van bekende merken dat aan de geldende Europese normen voldoet. Want kwaliteit en veiligheid gaan hand in hand.

Vraag nu gratis en vrijblijvend uw offerte aan!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een stelling?

De kostprijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de stelling en de huurperiode. Voor meer informatie bezorgen wij u graag een offerte op maat. Ga hiervoor naar onze contactpagina.

In welke provincies zijn jullie actief?

Of u nu een firma zoekt voor stellingbouw in Antwerpen, Oost-Vlaanderen of Limburg; AIS is actief in heel Vlaanderen. Ook in uw stad of gemeente komen we dus met plezier een steiger plaatsen.

Wat is de minimum verhuurperiode?

In onze verhuurtarieven – die u hier kan terugvinden – is steeds een huurperiode van 4 weken inbegrepen.

Kan ik mijn huurtermijn verlengen?

De huurtermijn wordt automatisch verlengd per begonnen week. De huurperiode eindigt wanneer u de materialen schriftelijk afmeldt.

Welke zaken moet ik zelf voorzien voor de plaatsing?

Alle materialen worden door ons voorzien. U dient enkel te zorgen voor een stabiele ondergrond, voldoende ruimte rondom het bouwwerk en een vrije toegang voor de vrachtwagen.

Wat is de maximum verhuurperiode?

De huurperiode is onbeperkt in tijd en eindigt pas wanneer u de materialen schriftelijk afmeldt.