Waarom een Stelling Huren bij AIS Steigerbouw?

AIS Steigerbouw is niet zomaar een specialist in het verhuur van stellingen. Wij bieden een aantal unieke producten en diensten aan die elke doe-het-zelver of aannemer zal appreciëren. Enkele redenen waarom u bij AIS Steigerbouw uw stelling huurt:


stelling materiaal

Professioneel materiaal

Wij maken gebruik van steigermateriaal van het type Allround. Dit is duurzaam materiaal van de hoogste kwaliteit dat tevens eenvoudig te monteren is. Onze Allround stellingen kunnen voor allerlei toepassingen gebruikt worden. U kan de stelling makkelijk zelf monteren met een hamer en waterpas.


montage stellingMontage mogelijk

Geen ervaring met het opstellen van een stelling? Wij kunnen u hierbij helpen. Indien gewenst kan een van onze professionals de stelling ter plaatse monteren. Zo zorgt u er niet alleen voor dat de stelling op een correcte manier opgebouwd is, maar bespaart u ook heel wat tijd! U kan eveneens ons ervaren montageteam inschakelen voor de steigeropbouw van grote bouwprojecten of industriële werkzaamheden.


vlot bereikbaarVlot bereikbaar

Het gehuurde materiaal kan u afhalen in ons magazijn (Dompel 19, 2200 Herentals). Deze bevindt zich vlak naast de autosnelweg E313. AIS Steigerbouw is dus vlot bereikbaar vanuit heel de provincie Antwerpen.


levering stellingLevering / afhaling mogelijk

Indien het niet mogelijk is om het materiaal zelf af te halen, kan het ook ter plaatse geleverd worden (prijs op aanvraag). Daarnaast kan de stelling door onze medewerkers gemonteerd worden. Ook na de werkzaamheden kan het materiaal door ons terug opgehaald worden.


online stelling hurenOnline bestellen

A.I.S. Steigerbouw geeft u de mogelijkheid om uw stelling online te huren. Onze prijslijst geeft u een overzicht van al ons steigermateriaal en de bijhorende prijzen.